eur:
397.24
usd:
356.71
bux:
73896.18
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos
A francia Kylian Mbappe (b) csapattársával, Antoine Griezmannal ünnepli gólját a katari labdarúgó-világbajnokság D csoportjának első fordulójában játszott Franciaország-Ausztrália mérkőzésen az al-vakrai al-Dzsanub Stadionban 2022. november 22-én.
Nyitókép: Friedemann Vogel

Visszavonul a válogatottól a franciák korszakos csatára

A 33 éves támadó vb-arany- és -ezüstéremmel zárja le a korszakot. Mostantól már csak a Matracosokra koncentrál.

Visszavonul a válogatottságtól a francia nemzeti labdarúgócsapattal 2018-ban világbajnok Antoine Griezmann.

A 33 éves támadó az X oldalán jelentette be döntését, azt írva: "a szívemben tele emlékekkel lezárom életemnek ezt a fejezetét, köszönöm ezt a csodálatos trikolór kalandot".

Az Atlético Madrid labdarúgója, aki vasárnap a Real Madrid elleni rangadón 500. alkalommal lépett pályára a spanyol bajnokságban, 137 mérkőzésen szerepelt és 44 gólt szerzett a francia válogatottban, mellyel a 2018-as vb-diadal után 2022-ben vb-ezüstöt ünnepelhetett.

Címlapról ajánljuk
Lázadnak a Kalózok, szakad a cseh kormánykoalíció

Lázadnak a Kalózok, szakad a cseh kormánykoalíció

A cseh kormánypártok között kialakult viták miatt a Kalózpárt kedden kilép a koalícióból – jelentette be a párt elnöke, Ivan Bartoš. Ezt a lépést követi majd a párt két – külügy- és jogalkotási – miniszterének lemondása.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×