eur:
394.72
usd:
353.65
bux:
73467.13
2024. augusztus 27. kedd Gáspár
Fiola Attila a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Újabb válogatott focistával erősödött az Újpest

Fiola Attila 59-szeres magyar válogatott labdarúgó az Újpest FC-ben folytatja pályafutását.

A klub közleménye szerint a hátvéd "rutinjával és stabilitásával tovább szilárdíthatja az újpesti védelmet, és további rotációs lehetőséget biztosít Bartosz Grzelak vezetőedző számára".

Fiola összesen 165 meccsen lépett pályára korábbi klubja, a Fehérvár színeiben, amellyel 2017/18-ban bajnok lett. A 34 esztendős játékos 2014-ben mutatkozott be a válogatottban, részt vett a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon, majd 2021-ben megszerezte első gólját a nemzeti együttesben. Ezt követően a 2021-es és az idei kontinenstornán is bizalmat szavazott neki Marco Rossi szövetségi kapitány.

A lila-fehérek jelenleg hat ponttal az élvonal hatodik helyén állnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
Az elmúlt hetek egyik legsúlyosabb támadása sújtotta Ukrajnát, új területszerzésekről számolt be Zelenszkij – Háborús híreink hétfőn

Az elmúlt hetek egyik legsúlyosabb támadása sújtotta Ukrajnát, új területszerzésekről számolt be Zelenszkij – Háborús híreink hétfőn

Hétfőre virradóra Oroszország drón- és rakétatámadást intézett az ukrán főváros és több ukrán terület ellen. Az energetikai infrastruktúrában súlyos károk keletkeztek, vészhelyzeti áramszünetekre is szükség van, Kijevben sátrakat állítottak fel a lakosság számára. Ukrajna maga is dróntámadást intézett Oroszország ellen: Szaratov városában egy ember súlyosan megsérült a lezuhanó roncsoktól, amelyek egy lakóházra estek. Engelszben – ahol egy fontos katonai légibázis is található – szintén megrongálódott egy lakóház. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap esti videóüzenetében bejelentette, az ukrán erők 3 kilométert haladtak előre Oroszország Kurszki területén, és elfoglaltak újabb két települést.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×