eur:
394.55
usd:
356.31
bux:
0
2024. augusztus 19. hétfő Huba
Virgil Misidjan, a suriname-i válogatott szélsője Ferencvároshoz szerződött. Forrás: Facebook / Ferencvárosi Torna Club
Nyitókép: Forrás: Facebook / Ferencvárosi Torna Club

Újabb idegenlégiós érkezik a Fradihoz, meglepő csapattól

Virgil Misidjan személyében suriname-i válogatott szélsőt szerződtetett a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros.

A 31 éves futballista a szaúdi al-Tai együttesétől érkezett a zöld-fehérekhez, pályafutása során Hollandiában a Twentében, Bulgáriában a Ludogorecnél, Németországban pedig a Nürnbergnél is megfordult.

A Ludogoreccel öt bajnoki címet, egy Bolgár Kupát és két szuperkupát nyert. A bolgároknál 206 tétmérkőzésen 49 találatig és 36 gólpasszig jutott a mindkét szélen bevethető, Vurának becézett játékos, akit a bolgárok honosítani is szerettek volna.

"Marquinhos távozásával mindenképpen szerettünk volna a bal oldali, szélső támadó posztra egy olyan játékost igazolni, aki azonnal a segítségünkre tud lenni.

Úgy gondoljuk, hogy Virgil mind játékstílusában, mind nagy tapasztalatával megfelel ennek a kritériumnak. Gólerős játékos, aki a társainak és saját magának is helyzeteket tud kialakítani. Ezt már bizonyította az elmúlt évek során. Az volt a cél, hogy egy olyan játékost szerződtessünk, aki azonnal be tud integrálódni. Játszott már sok helyen külföldön, sok tapasztalattal rendelkezik, úgyhogy bízunk benne, hogy kvalitásával nagyon hamar a csapat segítségére tud lenni" - idézte a klub honlapja Hajnal Tamás sportigazgatót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×