eur:
394.78
usd:
357.98
bux:
72282.1
2024. augusztus 17. szombat Jácint
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én.
Nyitókép: Adam Vaughan

Kezdő volt Szoboszlai Dominik a Liverpool első bajnokiján, győztek is

Az "áldozat" az Ipswich Town volt, a Premier League egyik újonca. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya végigjátszotta a találkozót.

A Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 2-0-ra nyert az újonc Ipswich Town otthonában az angol labdarúgó-bajnokság új idényének első fordulójában.

A szombat délutáni összecsapáson a magyar válogatott csapatkapitánya kezdő volt. Az esélyesebb vendégek a frissen feljutott Ipswich ellen az első félidőben nem remekeltek, alig akadt helyzetük. A fordulást követően megélénkült a játék, a Liverpool már többször veszélyeztetett - Szoboszlai előtt is adódott helyzet -, majd a 60. percben egy kontrából megszületett az első gól Diogo Jota révén. Öt percre rá a magyar játékos tálalt Mohamed Szalah elé, a labda egy védő lábán irányt váltott, a csatár pedig nem hibázott. Az egyiptomi légiósnak ez volt a kilencedik gólja nyitófordulóban, és ezzel egyedüli csúcstartó lett a ligában.

Szoboszlai végigjátszotta a mérkőzést, amely a Liverpool új vezetőedzőjének, a holland Arne Slotnak az első tétmeccse volt.

Premier League, 1. forduló:

Ipswich Town-Liverpool 0-2 (0-0)

Címlapról ajánljuk

Elindult az államalapításhoz kapcsolódó ünnepségsorozat

Változatos és izgalmas programokkal várják a látogatókat a Szent István-napi rendezvénysorozat szervezői a nemzet fővárosában: a szombaton kezdődő négynapos, ingyenes fesztiválon a zenei, gasztronómiai és kulturális események célközönsége mellett a családi, illetve gyerekprogramok iránt érdeklődők is megtalálják a számukra legkedvesebb időtöltést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
Gyilkos hőhullámok csapnak le Magyarországra, és a helyzet csak egyre súlyosabb lesz

Gyilkos hőhullámok csapnak le Magyarországra, és a helyzet csak egyre súlyosabb lesz

A hőség nemcsak az emberek fizikai, hanem mentális és lelki egészségére is negatív hatással van. Tudjuk, hogy a forróság a csecsemőket és az időseket veszélyezteti a leginkább, de ma már az is nyilvánvaló, hogy a tartós hőstressz az egészséges felnőttekre is kedvezőtlenül hat: csökken a koncentráció és ezzel a termelékenység, miközben emelkedik az agresszió szintje. Nő az öngyilkosságok kockázata, de még zavargások és terrortámadások is nagyobb arányban fordulnak elő, amikor tartósan nagy a meleg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×