eur:
396.28
usd:
367.31
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
A ferencvárosi Kristoffer Zachariassen az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában játszott Crvena zvezda – Ferencváros mérkőzés után a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2022. október 6-án. Crvena zvezda-Ferencváros 4-1.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Szerződést hosszabbított meghatározó játékosával a Ferencváros

Szerződést hosszabbított csütörtökön a magyar bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapata Kristoffer Zachariassennel.

A zöld-fehér klub hivatalos honlapján olvasható közlemény arra nem tért ki, hogy az új megállapodás mennyi időre szól, de Hajnal Tamás sportigazgató úgy fogalmazott: abban bíznak, hogy a norvég középpályás „az elkövetkezendő években is meghatározó tagja lesz” az FTC-nek.

A fradi.hu emlékeztetett rá, hogy a 30 éves játékos 2021 júliusában a norvég Rosenborgtól érkezett a Ferencvároshoz, amelynek színeiben azóta 135 tétmérkőzésen 34 gólt és 18 gólpasszt jegyzett.

Zachariassen három magyar bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert a zöld-fehérekkel, s amint azt a közleményben kiemelték, átlagon felüli, mérkőzésenként 12-13 kilométernyi futómennyiségével sokat segít a csapatnak.

„Kristoffer amióta megérkezett a Ferencvároshoz, nagyon fontos tagja a csapatunknak. Nemcsak a pályán, hanem azon kívül is. A mentalitása példamutató mindenki számára. Ezenfelül pedig a pályán mutatott teljesítményével kiemelten fontos szereplője volt az elmúlt évek sikereinek” – nyilatkozta Hajnal Tamás

Címlapról ajánljuk
Kós Hubert a győzelem után: csak az olimpián lehet olimpiát nyerni

Kós Hubert a győzelem után: csak az olimpián lehet olimpiát nyerni

A 21 éves magyar olimpiai bajnok csak érdekes kék színű nadrágjában tud 1 perc 55 másodperc alatti időt úszni, és azt üzente Kovács Benedeknek, hogy kösse fel a gatyát, és négy év múlva együtt álljanak olimpiai dobogóra - ha egyáltalán marad a 200 m hátnál, mert ez akár Léon Marchand-on is múlhat. A bajnok szólt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
Nap végén jött a fordulat, de így is eséssel zártak az amerikai tőzsdék

Nap végén jött a fordulat, de így is eséssel zártak az amerikai tőzsdék

Alaposan elromlott csütörtökön a részvénypiaci hangulat, a vezető európai részvényindexek több mint 2 százalékot estek, a rossz hangulat pedig átragadt az amerikai piacokra is, ahol főként az elmúlt hónapok ralijában élen járó részvényeket ütötték. A legutóbbi gyenge amerikai makroadat (50 alatti ISM feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index) megjelenése után feléledtek az amerikai recesszióval kapcsolatos félelmek, a befektetők azt is elkezdték árazni, hogy az amerikai jegybank túlságosan későn csökkenthet kamatot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 1. 21:57
×
×
×
×