eur:
390.88
usd:
357.6
bux:
72539.74
2024. július 17. szerda Elek, Endre
Marco del Lungo, az olasz Pro Recco kapusa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjában játszott FTC-Telekom Waterpolo - Pro Recco mérkőzésen a máltai Gzirában 2024. június 7-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Pro Recco: Óriási bajba került a világ egyik legnagyobb vízilabdaklubja

A magyar válogatott Zalánki Gergőt is foglalkoztató olasz Pro Recco vízilabdacsapat nagy gondba került a főszponzor távozása miatt. A sztárjátékosok szabadon igazolhatók, de egyelőre a maradásukat kérték.

A klub július 5-én jelentette be, hogy Gabriele Volpi főtámogató, az Orlean Invest csoport elnöke befejezi a csapat szponzorálását. A vlv.hu szakportál szerdai cikke szerint Maurizio Felugo klubelnök elsősorban helyi, ligúriai vállalkozásokra számít a csapat további működtetésének finanszírozásához, de a legfrissebb hírek szerint egyelőre eredménytelenül próbálja betölteni a Volpi távozásával keletkezett űrt.

Felugo egy genovai lap, az Il Secolo XIX hasábjain azt közölte, hogy elsősorban a saját utánpótlásukra koncentrálnak majd.

Az olasz bajnokság következő idényében biztosan indulnak,

arra viszont kevés esély van, hogy a BL-ben is szerepeljenek. Ha sikerül támogatókat találniuk, akkor a selejtezőben kezdenek, ha nem, akkor nem lesznek ott az európai mezőnyben.

A klubelnök azt kérte a játékosoktól, hogy egyelőre maradjanak, tartsanak ki, várják meg, hogy a klubvezetés erőfeszítései eredménnyel járnak-e. Aki nem vállalja a bizonytalanságot, az szabadon kereshet magának más csapatot.

A hír nagy visszhangot váltott ki a vízilabda világában. A portál is igyekezett több információhoz jutni, de a Pro Recco magyar játékosa, Zalánki Gergő nnem kívánt ebben az ügyben nyilatkozni.

A csapat 35-szörös olasz bajnok, 11-szer nyerte meg a Bajnokok Ligáját vagy annak jogelődjét. Az előző idényben is döntősvolt a BL-ben, de kikapott a Ferencvárostól.

(A nyitóképen: Marco del Lungo, az olasz Pro Recco kapusa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjában játszott FTC-Telekom Waterpolo - Pro Recco mérkőzésen a máltai Gzirában 2024. június 7-én. Az 12-11-re végződött meccsel az idényt a Ferencváros nyerte, a korábban három egymást követő évben diadalmaskodó csapatot legyőzve.)

Címlapról ajánljuk
Navracsics Tibor: példátlan politikai lépés a Patrióták kiszorítása az Európai Parlamentben

Navracsics Tibor: példátlan politikai lépés a Patrióták kiszorítása az Európai Parlamentben

A többi frakció nem akarja megadni azt a sikerélményt, hogy a pozíciók révén kohéziós pontok jöjjenek létre a pártcsoporton belül, inkább a frusztrációt és feszültséget akarja növelni a frakción belül – mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában.

Elon Musk kemény üzenetet küldött Olaf Scholznak: kancellár úr, mi ez?

A német közszolgálati csatorna egyik műsorvezető-humoristája sajnálkozott azon, hogy meghiúsult a Donald Trump elleni merénylet. Az X közösségi platformon vonta kérdőre a németországi Tesla-gyár tulajdonosa, a milliárdos Elon Musk a kormányfőt, aki eddig nem szólalt meg a szombati fegyveres támadás ügyében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.18. csütörtök, 18:00
Németh Zsolt
az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×