eur:
394.71
usd:
367.73
bux:
70319.08
2024. június 25. kedd Vilmos
Nyitókép: Pixabay

Újabb három játékosától válik meg az Újpest

A labdarúgó OTP Bank Liga tizedik helyén végzett Újpest FC újabb három játékos távozását jelentette be.

A klub honlapja szerint a vezetőség kedden döntött arról, hogy Franklin Sasere, Heinz Mörschel és Kiss Tamás nem marad a csapatnál.

Az Újpest egy hete közölte, hogy a szezon végén távozik Luca Mack, Stefan Jevtoski, Dzenan Burekovic, Georgios Antzoulas és Albi Doka is.

A lila-fehérek vasárnap este a Ferencváros elleni rangadón elszenvedett 2–0-ás vereséggel zárták az idényt, melyben 37 ponttal végeztek az OTP Bank Liga tizedik helyén.

Címlapról ajánljuk

Ferencz Orsolya: relatív űrhajóshiány van a világban

A kiválasztott magyar űrhajósok még itthon készülnek, de hamarosan az Egyesült Államokban folytatódik a kiképzésük, és a közelejövőben véglegesedik a kutatási programjuk is – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Itt a fordulat Magyarországon? Vége a szűk esztendőknek

Itt a fordulat Magyarországon? Vége a szűk esztendőknek

Idén a gazdaság egyik fő hajtóereje a fogyasztás növekedése lehet - véli Árokszállási Zoltán, az MBH Bank vezető közgazdásza. A szakértők szerint az infláció csökkenése és a reálbérek növekedése szükséges feltétele volt annak, hogy a fogyasztás növekedése meginduljon a tavalyi visszaesés után, de úgy tűnik, hogy önmagában ez nem elég a kiskereskedelem gyors növekedéséhez. A szakértőktől megkérdeztük azt is, milyen hatása lehet a kötelező akciók kivezetésének.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×