eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain játékosa, miután berúgta csapata első gólját a Club Brugge ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport utolsó, hatodik fordulójában a párizsi Parc des Princes Stadionban 2021. december 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Harry Kane és Kylian Mbappé is duplázott

A Paris Saint-Germain és a Bayern München bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. Mindkét csapat magabiztosan győzött.

BAYERN MÜNCHEN–LAZIO 0-0: Az első mérkőzést az olaszok 1-0-ra nyerték. A két összeálltás: Bayern: Neuer – Kimmich, Dier, De Ligt, Guerreiro – Pavlovic, Goretzka, L. Sané, T. Müller, Musiala - Kane. Lazio: Provedel – Marusic, Gila, Romagnoli, Pellegrini – Guendouzi, Vecino, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni.

REAL SOCIEDAD–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: A francia bajnok 2-0-ra nyert három hete a Parc des Princes-ben. A két összeállítás. Real Sociedad: Alex Remiro – H. Traoré, Zubeldia, Le Normand, Javi Galan – Mendez, Zubimendi, Merino, Becker – Kubo, Oyarzabal. PSG: Donnarumma – Hakimi, Lucas Beraldo, Hernandez, Nuno Mendes – Zaire-Emery, Vitinha, Fabian – Dembelé, Mbappé, B. Barcola.

BAYERN MÜNCHEN–LAZIO 0-0: Leroy Sané engedte el az első lövést, de Provedel védett.

REAL SOCIEDAD–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Jó tempóban kezdődött a mérkőzés, de a Fabio Ruizzal kényszerítőző Kylian Mbappé lövése a kapu fölé ment.

REAL SOCIEDAD–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Bradley Barcola próbálkozását valahogy kivédte Alex Remiro, talán ő sem tudja, hogyan.

BAYERN MÜNCHEN–LAZIO 0-0: Jamal Musiala lövése kapura ment, de ezt ezen a szinten védeni kell. Ivan Provedel védte is. Aztán Harry Kane először villant, de a lövése szögletre ment, egy védő belelépett.

REAL SOCIEDAD–PARIS SAINT-GERMAIN 0-1: Kylian Mbappé zseniális gólt rúgott. A balszélső helyén, az alapvonaltól táncolt visszafelé a labdával egy védőt billegtetve, aztán a megfelelő pillanatban a hosszú sarokba csavarta a labdát. Meglepő lenne, ha ezzel nem zárt volna le minden, még esetleg létező kérdést a továbbjutással kapcsolatban. Olyan gólt lőtt – nem vicc – foltozni kellett a hálót.

REAL SOCIEDAD–PARIS SAINT-GERMAIN 0-1: A PSG nagyobb fölényben futballozik, mint az első mérkőzésen, otthon, a Parcban. Mbappé újabb veszélyes kísérletét. Alex Remiro lábbal védte.

BAYERN MÜNCHEN–LAZIO 0-0: Dier fejese után a labda a kapu fölé ment. Nincsenek helyzetei a Bayernnek.

BAYERN MÜNCHEN–LAZIO 0-0: Ciro Immobile 4 méterről, előrevetődve fejelt, de nem találta el a kaput. Az eddigi legnagyobb helyzet volt.

BAYERN MÜNCHEN–LAZIO 1-0: Guerreiro rossz lövésébe bele tudott fejelni Harry Kane, s Provedel, bár hozzáért a labdához, nem tudott védeni. Hosszabbításra állnak.

BAYERN MÜNCHEN–LAZIO 1-0: Jamal Musiala nyolc méterről, viszonylag tiszta helyzetből a kapu mellé lőtt.

BAYERN MÜNCHEN–LAZIO 2-0: Szöglet után a túloldalról, a jobbösszekötő helyéről 15 méterről Matthijs de Ligt kapura küldte a labdát, a kapáslövésbe a leshatáron, de még a Bayern szempontjából jó helyen álló Thomas Müller belestukkolt. A Bayern fordított, s már továbbjutásra áll, 2-1 összesítésben.

REAL SOCIEDAD–PARIS SAINT-GERMAIN 0-1: A PSG uralja a játékot.

REAL SOCIEDAD–PARIS SAINT-GERMAIN 0-2: Kylian Mbappé egyedül vihette a labdát a kapusra a balösszeköző helyén, Alex Remiro maradt a vonalon, a csatár pedig elrúgta mellette a labdát a rövid sarokra.

BAYERN MÜNCHEN–LAZIO 3-0: Leroy Sané lövése után Ivan Provedel kiütötte a labdát, Harry Kane pedig jókor volt jó helyen, a sarokba lőtte a labdát.

BAYERN MÜNCHEN–LAZIO 3-0: Egy helyzet itt (Thomas Müller a kapufát találta el), egy meg ott (Luis Alberto lövése után szögletre pattant a labda.).

BAYERN MÜNCHEN–LAZIO 3-0: Vége a mérkőzésnek, a Bayern 3-1-es összesítéssel bejutott a legjobb nyolc között.

REAL SOCIEDAD–PARIS SAINT-GERMAIN 1-2: Az utolsó pillanatokban Merino egy szerencsés lövéssel szépített.

REAL SOCIEDAD–PARIS SAINT-GERMAIN 1-2: Vége a mérkőzésnek, a PSG 4-1-es összesítéssel jutott tovább.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×