eur:
392.72
usd:
366.34
bux:
66717.55
2024. április 25. csütörtök Márk
A későbbi győztes belga Alexander Doom (b) a férfi 400 méteres síkfutás döntőjében a glasgow-i fedett pályás atlétikai világbajnokságon 2024. március 2-án. Molnár Attila (j2) az ötödik helyen végzett.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

"Én vettem vissza" - önkritikus mondatok a döntő után

Molnár Attila ötödik helyen zárt férfi 400 méteren a glasgow-i fedett pályás atlétikai világbajnokságon.

A 22 éves magyar versenyző péntek délelőtt 46.52 mp-cel mutatkozott be Skóciában, így futamgyőzelemmel jutott elődöntőbe, amelyben 46.08 mp-re faragta korábbi (46.22) országos rekordját és harmadik helyen kvalifikálta magát a szombati döntőbe.

A Ferencváros sprintere jól rajtolt és próbálta tartani a lépést a mezőnnyel, de féltávnál beragadt, négyen bevágtak elé az egyes pályára, ezzel pedig elveszítette kezdeti lendületét és végül 46.11 mp-cel az ötödik helyen ért célba.

"Az első 200-am rendben volt, megvolt a saját ritmusom, amiből vissza kellett vennem, mert be kellett engednem a portugált, nehogy rám csukja az ajtót, mert akkor beestem volna a pályára, ami nem az ő hibája lett volna. Én vettem vissza és futottunk tovább, ezen nem volt mit javítani,

nem mondom, hogy tökéletes volt,

de kiadtam magamból a legtöbbet és most ennyi volt benne" - mondta az MTI-nek Molnár Attila majd azt is hozzátette: "egy álom beteljesülése", hogy egy futamban fut azokkal, akik világcsúcsot tartanak.

Az olimpiai szinttel rendelkező Molnár Attila az első magyar férfi 400 méteren, aki eljutott a fedett pályás világbajnokság döntőjéig.

A versenyszámot a belga Alexander Doom nyerte 45.25 mp-ces idővel.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×