eur:
389.69
usd:
364.29
bux:
68100.84
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Robert Lewandowski, az FC Barcelona játékosa, miután megszerezte csapata második gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a H csoport első fordulójában játszott FC Barcelona-Royal Antwerp mérkőzésen Barcelonában 2023. szeptember 19-én.
Nyitókép: MTI/AP/Joan Monfort

Addig rúghatta a Barcelona a 11-est, ameddig nem nyert

A címvédő FC Barcelona - ha nehezen is, de - nyert a Celta Vigo otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában

A katalán csapat a vezetés megszerzését, majd a hazai egyenlítést követően a ráadás legvégén, a 97. percben csikarta ki a győzelmet úgy, hogy az első gólt is szerző csatára, Robert Lewandowski duplázott, méghozzá nem egyszerű módon, kétszer elvégzett büntetőből.

Elsőre úgy rúgta, hogy a vigóiak kapusa hárított, de mivel a gólvonalat idő előtt elhagyta, Lewandowski ismételhetett, és másodjára már nem hibázott.

Az 54 pontos Barca őrzi harmadik helyét a tabellán a nála eddig egyformán egy meccsel kevesebbet játszó Real Madrid (61 pont) és a Girona (56) mögött.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×