eur:
389.28
usd:
362.67
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Sallai Roland, a Freiburg (b) és Alassane Plea, a Borussia Mönchengladbach játékosa a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. április 3-i mérkőzésén Mönchengladbachban.
Nyitókép: MTI/EPA/Getty Images pool/Joosep Martinson

Sallai Roland is a Szoboszlai-csapatban

Menedzsert váltott a Freiburg magyar válogatott csatára.

Fontos bejelentést tett a közösségi média felületén a többek között Szoboszlai Dominiket, Schäfer Andrást, Kalmár Zsoltot és Bolla Bendegúzt is képviselő EM Sports Consulting. Az ügynökség portfóliója újabb válogatott játékossal bővült, a jövőben a Freiburg támadója, Sallai Roland ügyeit is az Esterházy Mátyás nevével fémjelzett menedzseriroda intézi – írja a sportal.hu.

A 46-szoros válogatott támadó éveken keresztül a Willi Orbánt és Szalai Attilát is a soraiban tudó ROGON ügynökség kliense volt, ám 2022 őszén váltott, és az ICM Stellar Sports-hoz került. A jelek szerint a Freiburg csatára itt sem találta meg, amit keresett, és bár a Sevilla, a West Ham és a Lazio érdeklődéséről is hallani lehetett, végül a német csapatnál maradt – holott mutatói és statisztikái alapján akár magasabban jegyzett csapatban is megállná a helyét.

„A cégünknek, és természetesen nekem is óriási megtiszteltetés, hogy újabb magyar válogatott labdarúgó választott minket – mondta Esterházy Mátyás. – Felemelő, egyben felelősségteljes feladat egy Bundesliga-játékost teljeskörűen képviselni és emberileg támogatni. A célunk, hogy olyan minőségi labdarúgókkal dolgozzunk együtt, mint amilyen Roli is. A legjobb korban van, nagyon sok lehetőség van még a pályafutásában, ez óriási motivációt jelent számomra, és azt hiszem, hogy Roli számára is.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

EM Sports (@em.sports.consulting) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×