eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Wikipédia

Eltűnt a Fradi-legenda emléktáblája a Mammut mellől

A polgármester szerint a Lövőház utcában elhunyt Simon Tibornak ismét lesz emléktáblája a helyszínen.

Eltűnt a Lövőház utcából a Mammut előtt meghalt Simon Tibor emléktáblája. A kis tábla az aszfalton volt, a 2002-ben meghalt játékos emlékére a mai napig sokszor volt mellette virág is – írja a Telex.

Simon Tibor 36 évesen, 2002. április 23-án halt meg. A Mammut bevásárlóközpontnál lévő Caffe Allure bárban összeszólalkozott két társaság, a biztonsági személyzet is közbeavatkozott, verekedés tört ki. Simon Tibor az utcára menekült, de az ott folytatódó verekedés során olyan sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás után meghalt.

Azon a helyen, ahol a földre került, a szurkolók és tisztelői egy kis emléktáblát állítottak, ez tűnt el most a Lövőház utca felújításakor. Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere a Facebook jelezte az aggógó szurkolóknak, hogy Simon Tibor emléktáblája a beruházás végén kerül vissza. Sőt a Fradi-szurkolók jelezték, hogy a táblát egy újra szeretnék cserélni.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: van, ami sokkal fontosabb, mint a mielőbbi kibocsátáscsökkentés

Szakértő: van, ami sokkal fontosabb, mint a mielőbbi kibocsátáscsökkentés

Az Európai Unió országai tudatosan törekednek arra, hogy féken tartsák a klímaváltozást okozó káros anyagok kibocsátását. Magyarország kibocsátását a globális skálán még statisztikailag is nehéz kimutatni, mégis komoly erőfeszítéseket tesz a klímasemlegesség eléréséért. Zay Balázzsal, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatójával beszélgettünk.

Megerősítették az Orbán-Trump találkozó időpontját

Orbán Viktor miniszterelnök március 7-én Washingtonban Kevin Roberts-szel, a leghíresebb amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage Alapítvány elnökével folytat panelbeszélgetést "az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatainak jövője" címmel, a magyar stratégiai gondolkodásról a kialakuló globális biztonsági, gazdasági és társadalmi konfliktusok korszakában - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×