eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szoboszlai Dominik, a Liverpool (b) és Son Heung-min, a Tottenham Hotspur játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 30-i játéknapján Londonban.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Szoboszlaiék pontot szereztek Manchesterben

Josep Guardiola együttese ugyanakkor nem tudta beállítani a Sunderland 131 éves angol rekordját, mert nem sikerült megnyernie egymás után 24. hazai tétmérkőzését.

Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool 1-1-es döntetlent ért el a címvédő és listavezető Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati csúcsrangadóján.

A mérkőzés nagy részében a Manchester Citynél volt többet a labda, de a mezőnyfölénye csak ahhoz volt elég, hogy Erling Haaland góljával bő 50 percen át vezessen. A Liverpool a 80. percben Trent Alexander-Arnold találatával egyenlített, s vitt el bravúrral egy pontot az Etihad Stadionból.

A magyar válogatott csapatkapitányát a 73. percben lecserélték. Haaland a 48. Premier League-mérkőzésén 50. gólját szerezte: ilyen kevés meccsből még senki nem volt ennyiszer eredményes az angol élvonalban.

Premier League, 13. forduló:

vasárnap:

Tottenham Hotspur-Aston Villa 15.00

Everton-Manchester United 17.30

hétfő:

Fulham-Wolverhampton Wanderers 21.00

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×