eur:
389.2
usd:
361.74
bux:
68097.56
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Magyar szurkolók a Magyarország – Görögország felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2022. november 20-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Feketepiac: horribilis áron forognak a jegyek a vasárnapi Eb-selejtezőre a Puskás Arénába

Mindenki ott akar lenni a labdarúgó-válogatott a Montenegró elleni utolsó selejtezőmérkőzésén, hogy megünnepelje az Eb-részvételt.

A magyar válogatott a szófiai pontszerzéssel kijutott a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, és a Montenegró elleni vasárnapi mérkőzésen már csak az a tét, hogy első vagy második helyen kvalifikálja magát Marco Rossi együttese. A Puskás Arénába már korábban elkelt minden jegy, most a sportal.hu megnézte, hogy a feketepiacon milyen áron forognak a belépők.

Egy budapesti másodállású jegykereskedő például 180 ezer forintot kér a jegyekért, amelyek a VIP szektorba szólnak. A „sima” jegyeket eladók között egy szigetszentmiklósi hölgy tartja a csúcsot: 70 ezer forintot kér egy jegyért, amely a kapu mögé szól, a negyedik sorba. Kettő van neki, vagyis ha minden a kedve szerint alakul, akkor 140 ezre kaszálhat, ennél jóval alacsonyabb befektetéssel.

Vannak igazi jegyüzérek: valaki 40 ezerért árulja a belépőket, nem is egyet, hanem tizenkettőt. Aztán van olyan, aki 55 ezer forintot kér egy jegyért, kettőt kínál, teljesen különböző helyre. Egy szolnoki üzér is több jegyet kínál, darabját 55 ezerért, és azt is kiköti, hogy legalább kettőt meg kell venni egyszerre.

Emellett 30 és 49 ezer forint között összesen 18 jegyet akarnak eladni a legnagyobb hazai apróhirdetési oldalon. Ennél olcsóbban is akad még egy tucat jegy, de 22 ezer alatt nem kaphatunk már belépőt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×