eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Facebook/Fehérvár FC

Meglepetésre kikapott a Ferencváros

A Fehérvár 1-0-ra győzni tudott a címvédő és listavezető Ferencváros vendégeként vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában.

A fehérváriak először nyertek a szezonban idegenben és sikerükkel a tabella negyedik helyére léptek fel, míg az FTC sorozatban második vereségét szenvedte el a bajnokságban.

A mérkőzés első félidejében a csütörtökön a Genkkel kiélezett Konferencia-liga meccset vívott Ferencváros játszott némi mezőnyfölényben, de igazán komoly helyzetig ritkán jutott el, így gól nélküli döntetlennel mentek szünetre a csapatok.

A második játékrész egy FTC-lesgóllal indult és hazai labdabirtoklási fölénnyel folytatódott, gólt azonban a félidő derekán a vendégek szereztek egy pontrúgás után a percekkel korábban becserélt Szabó Levente révén. A folytatásban gyakorlatilag felborult a pálya, ám a székesfehérváriak nagyon stabilan védekeztek, a kissé ötlettelen ferencvárosiak pedig kevés helyzetüket nem tudták gólra váltani.

A Fehérvár története során először tudott győzni bajnoki mérkőzésen a Groupama Arénában.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×