eur:
390.55
usd:
364.11
bux:
68151.21
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Sebastian Vettel, az Aston Martin német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futamának, az Egyesült Államok Nagydíjának helyszínén, a Circuit of The Americas pályán 2021. október 21-én. A futamot október 24-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Shawn Thew

Vettel, Button, Kubica egy csapatban – mi készül itt?

Forma–1-es veteránokkal erősítene a hosszútávú világbajnokságban (WEC) Porschéval versenyző JOTA.

Sebastian Vettel 2022 végén intett búcsút a Forma–1-nek, hogy elsősorban családjára koncentráljon, de a négyszeres világbajnok már több F1-es bemutatót is tartott, melyeken szintetikus üzemanyaggal hajtott régi autókat vezetett, és az sem tűnik kizártnak, hogy 2024-ben már újra tétre menően vezet – írja a vezess.hu.

Az Auto Motor und Sport úgy tudja, a hosszútávú világbajnokságban (WEC) Porschéval versenyző JOTA-csapat mások mellett a 36 éves némettel is tárgyalásokat folytat a jövő évi együttműködésről.

„Egyelőre semmi sem dőlt el, semmit sem írtam alá. De a dolog itt motoszkál a fejemben. Még van időm dönteni. Ha arra jutok, hogy nem bírom versenyzés nélkül, akkor újra a volán mögé ülök” – monda Vettel Szuzukában.

Van rá esély, hogy igazi sztárcsapatot hozzanak össze, ugyanis a hosszútávú versenyzésbe már 2018–19-ben belekóstolt, tavaly a Le Mans-i 24 órást végigcsináló Jenson Button is képben van, a 2009-es világbajnok mellett a lengyel Robert Kubica is tárgyalásokat folytat a JOTA-val.

A csapat novemberben tesztel majd a 2024-es versenyzőjelöltjeivel Bahreinben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Még a házasodási szabályokat is átírná a kormány, több ügyintézés is változna

Még a házasodási szabályokat is átírná a kormány, több ügyintézés is változna

A magyar kormány társadalmi egyeztetésre küldte a digitális állam megvalósításához kapcsolódó egyes kormányrendeletek módosításáról szóló rendelettervezetet. A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint a tervezet célja, hogy megteremtse a digitális állampolgárság előregisztráció és a távoli azonosítás rendeleti szintű szabályozását, valamint az elektronikus házassági szándékbejelentés részletszabályainak alkalmazhatóságát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×