eur:
389.32
usd:
362.71
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Robert Lewandowski, az FC Barcelona játékosa, miután megszerezte csapata második gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a H csoport első fordulójában játszott FC Barcelona-Royal Antwerp mérkőzésen Barcelonában 2023. szeptember 19-én.
Nyitókép: MTI/AP/Joan Monfort

Nyolc perc alatt fordított kétgólos hátrányból a Barcelona

A címvédő Barcelona kétgólos hátrányból fordított és kerekedett vendége, a Celta Vigo fölé a spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján.

Az első félidőben szűk húsz perc után vezetést szerző vigóiak a 76. percben kétgólosra növelték előnyüket, ám a lengyel Robert Lewandowski duplájával egyenlített, majd Joao Cancelo találatával a három pontot is megszerezte a házigazda katalán együttes - alig nyolc perc leforgása alatt.

Az Európa-ligában címvédő Sevilla gól nélküli döntetlent játszott az Osasuna vendégeként.

La Liga, 6. forduló:

Girona-Mallorca 5-3 (4-1)

Osasuna-Sevilla 0-0

FC Barcelona-Celta Vigo 3-2 (0-1)

pénteken játszották:

Alavés-Athletic Bilbao 0-2 (0-1)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×