eur:
389.69
usd:
363.6
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Sallai Roland, a magyar válogatott játékosa a Magyarország - Észtország felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 23-án. A magyar válogatott 1-0-ra nyert.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Sallai Rolandra is szemet vethettek a szaúdiak

Olasz sajtóhírek szerint magyar játékost is kerestek meg Szaúd-Arábiából a nyáron: Sallai Rolandot ötszörös fizetéssel csábították.

Az olasz Tuttomercatoweb számolt be arról, hogy a szaúdi Al-Ettifaq – aminek az edzője a liverpooli legenda, Steven Gerrard – mesés fizetéssel csábította volna el a magyar válogatott támadóját, Sallai Rolandot – írja a m4sport.hu.

Az Al-Ettifaqhoz eddig olyan sztárok csatlakoztak, mint Jordan Henderson, Moussa Dembélé, Georginio Wijnaldum és Demarai Gray.

A szaúdi klub állítólag ötszörös fizetést ajánlott Sallai Rolandnak, aki viszont nem sokat gondolkozott az ajánlaton, hiszen Európában képzeli el a jövőjét.

A Freiburg magyar légiósáért több csapat is érdeklődött a nyári átigazolási időszakban, főképp olasz csapatokról lehetett hallani, de végül maradt a német élvonalbeli csapatnál. A lap a cikk végén kiemeli az AS Roma érdeklődését, míg a Sportal.hu úgy tudja, a szerb–magyar Eb-selejtezős meccsen kint voltak a római klub megfigyelői, hogy élőben is pillantást vegyenek Sallai Roland játékára.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×