eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: Forrás: Twitter / NK Osijek

A hajrában kapott góllal került hátrányba a ZTE Eszéken

A 89. percben kapott góllal 1-0-s vereséget szenvedett a ZTE Eszéken, az NK Osijek ellen a Kongerencia-liga második selejtezőkörében. Folytatás egy hét múlva, Zalaegerszegen.

Nagyon erősen kezdte az NK Osijek a mérkőzést, a ZTE kicsit elfogódottan futballozott az első 15-20 percben. Utána ellenben magára talált a magyar kupagyőztes, kiegyenlítettebb lett a játék. Az első játékrész hajrája azonban megint a hazaiaké volt, kétszer is a kapufát találták el.

A második játékrészben nem tudott az NK Osijek olyan fölényt kialakítani, amilyent előzetesen vártak a horvát lapok. A felkészülési időszakban kifejezetten jó eredményeket elérő ZTE a találkozó utolsó szakaszában játszott a legjobban, Malenica, az eszékiek kapusa bravúrral védte a csereként beállt Németh Dániel lövését.

A 89. percben mégis előnybe került a horvát csapat. Egy magasra fellőtt labdára nem ment ki Senkó Zsombor, s nem tudtak tisztázni a védők. A labda. a kaputól öt méterre helyezkedő, argentin Miérez válláról pattant a hálóba, 1-0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×