eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Milánó, 2018. április 20.2018. március 8-án a milánói San Siro Stadionban készített kép Arsene Wengerről, az Arsenal angol labdarúgócsapat francia vezetőedzőjéről a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében az AC Milan elleni mérkőzés előtt. Wenger 2018. április 20-án bejelentette, hogy az idény végén, több mint 21 év után távozik az Arsenal labdarúgócsapatától. (MTI/AP/Antonio Calanni)
Nyitókép: Antonio Calanni

Szobrot kap az Arsenal legendás edzője Londonban

Az Arsenal legendás menedzsere, az Ágyúsok csapatát 1996 és 2008 között irányító Arsene Wenger szobrot kap az Emirates stadion előtt.

A bronzszobrot augusztus 3-án leplezik majd le az Emirates Stadion előtt. Húsz évvel ezelőtt augusztusban kezdődött a Premier League 2003–2004-es idénye, amelyet az Arsenal veretlenül nyert meg. Mindmáig ez az egyetlen alkalom, hogy egy csapat veretlenül végez az angol futball legmagasabb osztályában, húszcsapatos mezőnyben.

Arsene Wenger 1996 és 2018 között tizenhét trófeát nyert a londoni klubbal. Három bajnoki címet szerzett, s rekordot jelentő hét elsőséget gyűjtött az FA-kupában. Ugyancsak hétszeres győztese a tulajdonképpeni szuperkupának.

Az Arsenal korábban Herbert Chapman, majd a modern időkben Tony Adams, Dennis Bergkamp és Thierry Henry pályafutása, illetve életműve előtt tisztelgett szobor állításával.

Címlapról ajánljuk
Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

1970-ben készült az a dráma, amely világhírűvé tette. A Love Story igazi kasszasiker volt annak idején. Az Amerikai Filmintézet a filmet beválasztotta minden idők 10 legromantikusabb alkotása közé. Ryan O'Neilt ekkor Oscar-díjra és Golden Globe-díjra jelölték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
Németország új világgazdaságuralmi terveket villantott

Németország új világgazdaságuralmi terveket villantott

Olaf Scholz kancellár – visszautasítva Christian Lindner liberális pénzügyminiszter megszorításokra vonatkozó felhívásait –, hangsúlyozta, hogy a jóléti államot nem fogják leépíteni. A kancellár fogadkozott, hogy továbbra is katonai támogatást nyújt Ukrajnának az Oroszországgal folytatott konfliktusban, jelezve, hogy Németország kész többet tenni, ha mások csökkentik a támogatást. Scholz elismerte a feladat nehézségét, de bizakodását fejezte ki az ország jövője szempontjából kulcsfontosságú eredmény elérésében – számolt be a Bloomberg a német költségvetési viták újabb felvonásáról.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×