eur:
389.2
usd:
362.48
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Milánó, 2018. április 20.2018. március 8-án a milánói San Siro Stadionban készített kép Arsene Wengerről, az Arsenal angol labdarúgócsapat francia vezetőedzőjéről a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében az AC Milan elleni mérkőzés előtt. Wenger 2018. április 20-án bejelentette, hogy az idény végén, több mint 21 év után távozik az Arsenal labdarúgócsapatától. (MTI/AP/Antonio Calanni)
Nyitókép: Antonio Calanni

Szobrot kap az Arsenal legendás edzője Londonban

Az Arsenal legendás menedzsere, az Ágyúsok csapatát 1996 és 2008 között irányító Arsene Wenger szobrot kap az Emirates stadion előtt.

A bronzszobrot augusztus 3-án leplezik majd le az Emirates Stadion előtt. Húsz évvel ezelőtt augusztusban kezdődött a Premier League 2003–2004-es idénye, amelyet az Arsenal veretlenül nyert meg. Mindmáig ez az egyetlen alkalom, hogy egy csapat veretlenül végez az angol futball legmagasabb osztályában, húszcsapatos mezőnyben.

Arsene Wenger 1996 és 2018 között tizenhét trófeát nyert a londoni klubbal. Három bajnoki címet szerzett, s rekordot jelentő hét elsőséget gyűjtött az FA-kupában. Ugyancsak hétszeres győztese a tulajdonképpeni szuperkupának.

Az Arsenal korábban Herbert Chapman, majd a modern időkben Tony Adams, Dennis Bergkamp és Thierry Henry pályafutása, illetve életműve előtt tisztelgett szobor állításával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×