eur:
388.47
usd:
360.53
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: Forrás: Twitter/FC Basel

Szalai Ádám panaszt tett – az ügyészségen

Súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt hallgatták ki június közepén a volt válogatott futballistát.

Tagadta a bűnösségét és továbbra is jogos védelemre hivatkozott a folytatólagos kihallgatása során Szalai Ádám, akit súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt hallgattak ki június közepén a tavaly decemberben történt verekedés miatt – tudta meg a 24.hu. A magyar futballválogatott volt csapatkapitánya azt mondta, hogy csak az öccsét védte.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a portálnak elmondta, hogy a súlyos testi sértés kísérlet bűntettével gyanúsított férfi panaszt tett a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során az újabb gyanúsítás, illetve jogi minősítés ellen, és az elbírálása még folyamatban van.

A focista tavaly december 29-én került konfliktusba egy társasággal, és az áldozat elmondása szerint Szalai talppal mellkason rúgta, majd belerúgott akkor is, amikor már a földön feküdt. A futballista szerint viszont négy nagyon részeg fiatal körbevette a testvérét, és mivel azt hitte, hogy meg akarják verni az öccsét, egy rúgással eltávolította az üvöltöző fiatalt, azt azonban cáfolta, hogy a földön fekvő férfiba is belerúgott.

Szalait garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsították meg a történtek után, de a rendőrség június közepén súlyosított a minősítésen, és most már súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják a múlt héten visszavonuló sportolót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×