eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Az Újpest FC labdarúgócsapata edzésen a Konferencia Liga harmadik fordulója előtt, a svájci FC Basel elleni mérkőzés előtti napon a fővárosi Szusza Ferenc Stadionban 2021. augusztus 4-én. A visszavágó egy hét múlva lesz Svájcban.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Végrehajtás - Nagyobb a baj Újpesten, mint gondolná

Adótartozás miatt végrehajtást indított az újpesti labdarúgócsapatot fenntartó Újpest 1885 Kft. ellen április végén a NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatósága.

A g7.hu számolt be a hírről, egyben hozzáteszi, hogy mindez még nehezebbé teszi a klub helyzetét. Egy adott klub ugyanis csak licenc alapján indulhat a bajnokságban. Márpedig ha egy klubnak köztartozása van, akkor az MLSZ nem adja ki az engedélyt.

Berta Csaba a vállalat ügyvezető igazgatója a G7 kérdésére elmondta: egy késői adóbefizetés miatt indított végrehajtást a NAV. Mostanra azonban rendezték a tartozást, és amint ennek az adminisztrációja átfut a rendszeren, törölni is fogják az eljárást.

Az ügyvezető hozzátette ugyanakkor, hogy a késői befizetés likviditási gondokat jelez. Azaz az Újpestnek vannak fizetési nehézségei, amelyeket csak tulajdonosi segítséggel lehet kezelni.

A napokban írtunk arról, hogy a jelenleg belga vezetés alatt álló klub iránt állítólag külföldi érdeklődés van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×