eur:
390.97
usd:
366.85
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa, miután kihagyott egy 11-est a Bayer Leverkusen ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. november 28-i mérkőzésén a lipcsei Red Bull Arénában.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Lothar Matthäus elárulta, hogyan léphetne feljebb Szoboszlai Dominik

A szerda esti Bayern München–Manchester City Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágója előtt az aranylabdás Lothar Matthäus a Bayern másodedzőjéről, valamint a Hertha régi–új vezetőedzőjéről is pozitívan nyilatkozott.

„Thomas Tuchel és Lőw Zsolt a Chelsea-ben és a Paris Saint-Germainben is edzősködtek. A Münchennek több szupersztárja is van, akiket tudni kell kezelni, de ők tudják, mi a teendő” – fogalmazott a bajorok legendája az M4 Sportnak.

A Herthát illetően azt mondta, örül Dárdai Pál kinevezésének. „Jól ismeri a klubot, a játékosokat, az utánpótlást és magát a labdarúgást, emellett szereti is a klubot. Szerintem a klubvezetés jó döntést hozott, mikor őt választották, hogy tartsa benn a csapatot a Bundesligában.”

A válogatott csapatkapitányáról, a Leipzig középpályásáról, Szoboszlai Dominikról pedig az a véleménye, hogy fejlődnie kell még egy komolyabb lépéshez.

„Egyelőre a Leipzigben kell kitűnnie. Láttam, hogy a Hertha ellen milyen kiválóan teljesített, ő volt a második félidő legjobb játékosa. De egy Bayern vagy egy Dortmund ellen is bizonyítania kell, s ugyanígy a Bajnokok Ligájában. Talán ez hiányzik egy kicsit. Egy-két évet még el kell töltenie Lipcsében, és utána léphet tovább egy nagyobb klubba.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×