eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella
A paksi Böde Dániel a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC-Paksi FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2023. február 25-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Böde Dani a legnagyobb király, mutatjuk, hogy miért

A vendég Paksi FC hátrányból fordítva, Varga Barnabás és Böde Dániel két-két góljával 4-1 arányban legyőzte a Puskás Akadémia FC-t.

Korán megszerezte a vezetést a Puskás Akadémia Spandler Csaba fejesével. A Paks feljebb kapcsolt az egyenlítés érdekében, de a kinyíló védelmük mellett a hazaiaknak is akadt lehetősége az újabb találatra.

Szünet előtt a góllövőlistát vezető Varga Barnabás góljával előbb egyenlített a vendégcsapat, majd két perc múlva Varga újra eredményes volt, így paksi vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

A második félidő eleje kiegyenlített játékot hozott, ekkor sok hibával játszottak a csapatok, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben. A Puskás Akadémia játéka nagyon visszaesett, támadásban nem tudott mit kezdeni a vendégek szervezett védekezésével.

A meccs végéhez közeledve a Paks eldöntötte a három pont sorsát: a csereként beálló Böde Dániel lemásolva csapattársa teljesítményét, két perc alatt két gólt lőtt.

Puskás Akadémia FC - Paksi FC 1-4 (1-2) Pancho Aréna, 1120 néző

Puskás Akadémia FC: Markek - Golla, Spandler (van Nieff, a szünetben), Stronati - Bartolec (Mezghrani, 55.), Favorov (Baluta, a szünetben), Corbu, Brandon - Slagveer (Dusinszki, 72.), Gruber (Zahedi, 65.), Levi

Paksi FC: Simon B. -Kinyik, Kádár, Vas, Osváth - Kovács N. (Bőle, a szünetben), Windecker (Szabó J., a szünetben), Papp K., Haris (Hahn J., a szünetben) - Skribek (Sajbán M., 70.), Varga B. (Böde, 83.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×