eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
BIRMINGHAM, ENGLAND - SEPTEMBER 03:  Erling Haaland of Manchester City celebrates with team mates after scoring during the Premier League match between Aston Villa and Manchester City at Villa Park on September 03, 2022 in Birmingham, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Nyitókép: Shaun Botterill/Getty Images

A City nyerte a rangadót, újra nyílt az angol bajnokság

Az Emiratesben 3-1-re nyerő Manchester City beérte pontszámban az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Arsenalt.

A City egy hónapon belül kétszer verte meg az Ágyúsokat, előbb az FA-kupában, most pedig a bajnokságban. Mikel Arteta együttese a legutóbbi három bajnoki mérkőzésén nyolc pontot veszített, a legutóbbi négy tétmérkőzéséből hármat is elbukott.

A Premier League óriási érdeklődéssel várt rangadóján Kevin De Bruyne szerzett vezetést a Citynek, ezt még Bukayo Saka – egy vitatható – büntetőből kiegyenlítette az első félidőben. A játék képe alapján viszont teljesen megérdemelt volt az egyenlítés.

A fordulás után ellenben jobban futballozott a City, s a 62. percben Jack Grealish, majd a 82. percben Erling Haaland is bevette a házigazdák kapuját. Ez volt a norvég csatár 26. gólja a Premier League-ben, ez a Citynél idénycsúcs-beállítás, s még hol van a szezon vége…

Arsenal–Manchester City 1-3.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×