eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nemzeti színű fényfestés a Puskás Arénán a Magyarország-Albánia világbajnoki selejtező mérkőzés előtt 2021. október 9-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Fürjes Balázs: nemcsak a stadion, hanem a magyar futball is megújult

Magyarok tervezték, magyarok építették, kívülről megidézi a Népstadiont, belülről ultramodern, több mint stadion: XXI. századi rendezvényközpont. A Puskás Aréna a nemzeti tizenegy új otthona, pont három éve adták át az új stadiont. És fontos este előtt áll.

"Ma este a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet! 54 éve nem nyertünk jelentős trófeát, most ott lehetünk a Nemzetek Ligája döntőjében."

Így lelkesedik az esti futball meccsért Facebook-oldalán a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

Fürjes Balázs azt írja:

"Ha bent vagyunk, az UEFA döntése alapján Budapesten lehetne a négyes döntő! Szalai kapitány és csapata: köszönjük, előre! Mindenki szurkoljon, hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!"

A videón az utóbbi idők legnagyszerűbb magyar futballpillanatai láthatók: az Eb-re kijutást jelentő Szoboszlai-gól, Szalai Ádám találata az Uruguay elleni stadionavatón és a németekkel szemben kiharcolt 1-1 is előbukkan.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×