eur:
393.06
usd:
366.52
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Petar Nenadic, a Veszprém játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott Telekom Veszprém - Lomza Vive Kielce mérkőzés végén Kölnben, a Lanxess Arenában 2022. június 18-án. A Telekom Veszprém 37-35-re kikapott a lengyel Lomza Vive Kielcétől.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

A Veszprém edzője szerint a piros lap megváltoztatott mindent

A kiállításokról nem akart beszélni Momir Ilic.

Momir Ilic, a Telekom Veszprém vezetőedzője szerint Blaz Blagotinsek piros lapja volt a fordulópont a lengyel Lomza Vive Kielcével szemben 37-35-re elveszített elődöntőben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjén.

"A második félidő nehéz volt, főleg a piros lapot követően. Úgy érzem, ez volt a fordulópont, ráadásul nem volt szerencsénk a ziccerekkel, illetve a technikai hibákból kapott gólokkal" - nyilatkozta a meccset követő sajtótájékoztatón a szerb tréner. A szlovén beállót, Blagotinseket a 35. percben, 20-19-es veszprémi vezetésnél zárták ki.

Ilic hozzátette, a szünet után szinte folyamatosan eggyel kevesebb játékosa volt a pályán, és ez döntötte el a meccset, bár a kiállításokat nem véleményezte, mert nem látta mindegyik szabálytalanságot. Szerinte a védekezés egy ideig jól működött, mert bizonyos helyzetekben nyomás alá helyezték a Kielce támadóit, de Blagotinsek végleges kiállítása után elveszítették a hatos védőfaluk korábbi minőségét.

Az első félidőben a Veszprém három góllal is vezetett, a szünetben pedig 18-16 volt az állás a javára.

A Kielce vezetőedzője, Talant Dujshebaev megjegyezte, már az első felvonást sem érezte rossznak, de több ziccert is elrontottak, mint a későbbiekben, illetve a kapusaik csak öt védést mutattak be a nyolc veszprémivel szemben, ez volt a különbség.

"A második félidőben aztán Andreas Wolff is több fontos védést mutatott be, ez erőt adott, megváltoztatta a meccset, és ez volt a sikerünk kulcsa" - nyilatkozta a kirgiz származású spanyol edző.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×