eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője bemutatkozó sajtótájékoztatót tart a Groupama Arénában 2022. január 6-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Ferencváros: Sztanyiszlav Csercseszov máris rádörrent csapatára

Az FTC labdarúgócsapatának orosz vezetőedzője szerint az angolja mellett csapata teljesítményén is javítania kell.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a december végén kinevezett Sztanyiszlav Csercseszov vereséggel debütált a Ferencváros kispadján

„Mérges vagyok! A mérkőzést az első húsz percben veszítettük el, egész egyszerűen nem jól kezdtünk. Gyengén teljesítettünk, s furcsa módon a kiállítást követően lett jobb a játékunk. A szünetben talán hangosabban szóltam a játékosokhoz, mint általában szoktam, mégis azt mondom, pozitív reakciót váltott ki, motiváltabbak voltak a szünet után, de ezúttal ez nem volt elég” – idézi az edző által az 1–0-s felcsúti vereség után elmondottakat az nso.hu.

Kiderült, a korán kiállított Muhamed Besicet nem hibáztatja a piros lapot hozó becsúszásáért.

„Két részleten okvetlenül javítani kell, az egyik az angolom, a másik a csapatunk teljesítménye. Egyelőre egyik sem az igazi… Felkészültünk arra, hogy a Puskás Akadémia veszélyes lesz a szögletek, az oldalról elvégzett szabadrúgások után, mégis ilyen szituációt követően kaptuk a gólt. Nem is kérdés, hogy

sokkal jobb teljesítményre lesz szükség vasárnap az Újpest ellen”

– tekintett a közeli jövőbe az FTC orosz vezetőedzője.

Vasárnap este 8 órakor újabb idegenbeli mérkőzés vár a bajnokságot a Kisvárda és mostani legyőzője előtt egypontos előnnyel vezető FTC-re. Az ősi rivális is edzőváltás után fordul rá a tavaszi idényre.

A győzelmével az éllovast egy pontra megközelítő Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt szerint megérdemelt volt az elhalasztott mérkőzésen elért győzelmük.

„Nagyon örülünk, de nem vihetjük túlzásba, hiszen máris következik a Mol Fehérvár elleni mérkőzés, Magyarország két legjobb csapatával játszunk néhány napon belül” – hívta fel a figyelmet. A két szomszédvár összecsapása vasárnap 13 órától lesz Felcsúton.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×