eur:
390.59
usd:
366
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: NK Osijek

Kleinheisler bombagólt lőtt a horvát élvonalban - videó

A válogatott Kleinheisler László góllal járult hozzá az NK Osijek 2-0-s hazai győzelméhez a sereghajtó NK Lokomotiva Zagreb ellen a horvát labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának pénteki játéknapján.

Az eszéki klub honlapjának beszámolója szerint a magyar középpályás kezdőként 84 percet töltött a pályán, és a 14. percben 16 méterről, kapásból lőtt a vendég fővárosiak kapujába.

Kleinheisler 2019 januárjában igazolt Eszékre, és azóta ez volt a hetedik - a mostani idényben a harmadik - gólja a horvát élvonalban. Klubtársa, Gyurcsó Ádám ezúttal nem szerepelt a keretben.

Az NK Osijek a tabella első helyén áll, előnye egy pont a Dinamo Zagrebbel szemben, ám a fővárosiak két mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
A republikánusok és a demokraták együtt vittek be ütést Oroszországnak

A republikánusok és a demokraták együtt vittek be ütést Oroszországnak

Egyhangú döntéssel megszavazta kedd este az amerikai szenátus azt a törvényjavaslatot, amely megtiltja a dúsított urán Oroszországból történő behozatalát. Az orosz uránimport betiltásáról szóló törvény, amely most a Fehér Házba kerül Biden elnök aláírására célja, hogy a hatályba lépést követő 90 napon belül megtiltja az amerikai importot, ugyanakkor 2028 januárjáig átmeneti felmentéseket is tartalmaz – írja a Bloomberg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×