eur:
393.4
usd:
367.8
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen a lisszaboni Luz stadionban 2020. augusztus 14-én.
Nyitókép: Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen. MTI/AP pool/Manu Fernández

Koeman tárgyalt Messivel, aki nem mondott igent a maradásra

Ronald Koemannak, a Barcelona új vezetőedzőjének egyik első dolga volt, hogy találkozóra kérje a szabadságon lévő Lionel Messit. Szerette volna tisztázni első számú játékosával, hogy számíthat-e rá a jövőben. Az argentin nem felelt egyértelmű igennel.

A barcelonai Sport beszámolója szerint Messi elmondta, hogy továbbra sem biztos abban, hogy marad a Barçában a Bayern elleni 8-2-es vereség miatt. „Koeman fő feladata most a klub ikonjának meggyőzése, hogy ő az, aki a hajót a megfelelő irányba fordíthatja” – vázolta a katalán sportnapilap.

A lap szerint Koeman megértette Messi kétségeit, tisztában van azzal, hogy még soha nem volt ennyire kétséges az argentin csillag maradása a klubnál.

Ugyanakkor a holland edző azért is szorgalmazta már hivatalos kinevezése után nagyjából 24 órával a találkozót, hogy Messi is érezze, mennyire fontosnak tartja őt az új edző.

A Barcelona történetének legjobb góllövője éppen a családjával nyaralt a francia-spanyol határ közelében, La Cerdanyában, amikor telefonhívást kapott a klubtól. Azonnal kocsiba ült, átérezve csapatkapitányi kötelezettségét.

A találkozóról később azt közölték, hogy jól ment, mindkét fél nyitott a jövőbeni tárgyalásokra. Ami egyszersmind azt is jelenti, hogy Messi nem mondott határozott igent a maradásra. Ahogyan a Sport írja: „Leo szeretne egy kis időt a jövőbeli terveinek megfontolására. Egy éve van hátra a jelenlegi szerződéséből, és a Barça reméli, hogy legalább egy évvel meghosszabbítja azt. Leo soha nem mondta, hogy el akar menni, csak azt, hogy kétségei vannak a klub irányításával kapcsolatban.”

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×