eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Meghalt Tóth Bendegúz válogatott birkózó

A 22 éves válogatott sportoló, az ESMTK versenyzője szabadtéri edzés közben lett rosszul.

Birkózótársai a helyszínen elkezdték szakszerűen újraéleszteni, ezt folytatták a kiérkező mentőegységek, majd a Honvédkórházba szállították, ahol hiába küzdöttek összesen mintegy másfél órán át az életéért. Halálának oka az orvosszakértői vizsgálat után derül ki - közölte a magyar szövetség.

Tóth Bendegúz a magyar szabadfogású birkózás nagy ígéreteként 2014-ben kadet Eb-ezüstöt, 2017-ben U23-as Eb-ezüstöt, 2018-ban mindkét fogásnemben egyetemi vb-ezüstöt szerzett, s a felnőtt válogatottba is bekerült, részt vett a tavalyi világ- és idei Európa-bajnokságon.

A magyar birkózócsalád nevében mély részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki kiváló ifjú sportolónk szüleinek, családtagjainak, sporttársainak, mestereinek és barátainak.

Tóth Bendegúzt a Magyar Birkózó Szövetség saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

Címlapról ajánljuk
Durva csapadékcsúcsok, szélsőséges időjárás: mielőbbi óvintézkedéseket sürgetnek

Durva csapadékcsúcsok, szélsőséges időjárás: mielőbbi óvintézkedéseket sürgetnek

Egy frissen végzett kutatás szerint a válaszadók 37 százaléka a csatornázás segítségével egyszerűen megszabadulna az értékes esővíztől. Minden második városlakó pedig a betonfelületek csökkentését, illetve a víz tárolását, szikkasztását és hasznosítását tartja jó megoldásnak – mondta az InfoRádióban Feitel Balazs, az Ipsos Zrt. ügyvezető igazgatója.

Moszkva: a Steadfast Defender a hidegháborús gondolkodásmódhoz való végleges visszatérés

Moszkva szerint a hadgyakorlat annak bizonyítéka, hogy a NATO egy Oroszországgal szembeni esetleges fegyveres konfliktusra készül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 18:00
×
×
×
×