eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Tűzoltók annak a helikopter-balesetnek a helyszínén, ahol Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, visszavonult amerikai profi kosárlabdázó nyolcadmagával életét vesztette a kaliforniai Calabasas közelében 2020. január 26-án.
Nyitókép: Mark J. Terrill

Kobe Bryant halála: felbukkant egy újabb videó a gépről

A képsorokat egy, a zuhanás helyszínén tekerő bringás rögzítette, de magát a becsapódást csak a szavaival tudja visszaadni.

Az Abc30.com-ra hivatkozva az Index azt írja, Kobe Bryant NBA-sztár lezuhant helikopteréről új videófelvételek láttak napvilágot.

Michael Dyer épp a gép környékén biciklizgetett, amikor a zuhanás bekövetkezett, közelről látta a történéseket, el is mondta, gyorsan és alacsonyan szállt a gép.

A videón a füst és a roncsok láthatók.

Ismert, Kobe Bryant helikoptere január 26-án zuhant le a Los Angeles körüli hegyekben. Az eset vizsgálata még nem zárult le, de a motorhibát már kizárták a szakértők. Valószínű, hogy a rossz látási viszonyok és a pilóta hibája okozta a balesetet. Bryant mellett még nyolcan vesztették életüket, köztük lánya is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×