eur:
394.91
usd:
365.98
bux:
65152.53
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Keretet hirdetett Bíró Attila

Kijelölte keretét a másfél hét múlva kezdődő világbajnokságra Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

A Magyar Vízilabda Szövetség keddi közleménye szerint a csapat egyik legrutinosabb tagjának, Szücs Gabriellának a sérülése nem jött rendbe, ezért lemarad a kvangdzsui tornáról, azaz a szakember azzal a 13 játékossal vág neki a dél-koreai viadalnak, akikkel a múlt heti Diapolo Kupán dolgozott a Margitszigeten.

Az időeltolódás miatt - Kvangdzsuban hét órával előrébb járnak - a csapat már Budapesten megkezdte az akklimatizálódást reggel 6 órakor kezdődő edzéseivel, jövő héten pedig Japánban edzőtáborozik Ausztráliával. Innen utazik majd Kvangdzsuba, ahol a házigazdán kívül Kanadával és Oroszországgal szerepel egy csoportban.

A női válogatott vb-kerete:

Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Magyari Alda (Honvéd/POLO SC)

Mezőnyjátékosok: Csabai Dóra (FTC), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Illés Anna (BVSC), Keszthelyi Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Rybanska Natasa (UVSE), Parkes Rebecca (UVSE), Szilágyi Dorottya (Eger), Vályi Vanda (Dunaújváros)

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×