eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 9.Shane Tusup, Hosszú Katinka edzője és férje örül, miután a magyar úszónő megnyerte a riói olimpia 100 méteres hátúszásának döntőjét a Rio de Janeiró-i olimpia Uszodában 2016. augusztus 8-án. (MTI/EPA/Dave Hunt)
Nyitókép: MTI/EPA/Dave Hunt

Új partnere van Shane Tusupnak

Komolyan gondolja Hosszú Katinka férje a golfkarriert.

Shane Tusup nemrégiben hosszú hallgatás után megjelent a közösségi médiában, és jelezte, szakít az úszással, helyette profi golfos lesz. E meglepő terv következő lépéseként Hosszú Katinka korábbi edzője és válófélben lévő férje azt posztolta, hogy stratégiai partnere lett a McInnis Park Golf Center, amely szerinte a legjobb edzési lehetőség Észak-Kaliforniában, és ott vannak a legjobb edzők, akik segíthetik a profi karrierje beindításában.

Tusup az Instagram-oldalának tanúsága szerint komolyan gondolja a sportágváltást, szinte naponta posztol olyan fényképeket, amelyek edzés közben készültek róla.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I couldn’t be more excited to officially announce the signing of my first major sponsorship deal as a Professional Long Drive Golfer! In my pursuit of a world championship in the World Long Drive Association, I have strategically partnered with McInnis Park Golf Center! Boasting one of the best training facilities in Northern California and some of the best minds in the sport on staff, it is a huge boost to my professional team! Thank you Brooks Besson (Director of Golf Operations) and Dan Steward (Director of Instruction) for the unbelievable support and encouragement! I look forward to a very bright future working together with both of you and the rest of the McInnis Golf Team! #worldlongdrive #golf #golfer #golfing #golfswing #golftraining #golfpractice

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×