eur:
392.13
usd:
366.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Az esélyesek jutottak a Magyar Kupa elődöntőjébe

A címvédő Nyíregyháza, a bajnok Békéscsaba, az Extraligában listavezető Vasas, illetve a Jászberény jutott a női röplabda Magyar Kupa legjobb négy csapata közé.

Az előző szezonban MK-bronzérmes Vasas az NB I-es Balatonfüred, míg a Jászberény az ugyancsak NB I-es MTK ellen jutott tovább. A címvédő nyíregyháziak szombaton az NB I-ben veretlenül listavezető Kaposvár legyőzésével jutottak a négy közé, míg vasárnap a Békéscsaba a hozzá hasonlóan az Extraligában szereplő Újpest csapatát búcsúztatta.

Az elődöntőben a Nyíregyháza a Jászberénnyel, a Békéscsaba a Vasassal találkozik, az oda-visszavágós párharcokat január 31-ig kell lejátszani.

A sorozat bronzmérkőzését és fináléját február 17-én rendezik egy később kijelölendő semleges helyszínen, várhatóan az Érd Arénában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×