eur:
393.87
usd:
364.75
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Brutális futballbotrány Argentínában

Tovább halasztják a labdarúgó Libertadores Kupa fináléjának visszavágóját, amelyen a két ősi argentin rivális, a River Plate és a Boca Juniors csap össze.

Alejandro Dominguez, a Dél-Amerikai Labdarúgó Szövetség (CONMEBOL) elnöke arról számolt be, hogy a találkozó új időpontjáról a két klub és a szervezet közösen dönt majd, a mostani összecsapást viszont nem tudták volna azonos feltételek mellett megrendezni.

A szombatra kiírt találkozót azért nem tartották meg, mert a vendég Boca-futballisták közül többen is megsérültek azt követően, hogy a rivális drukkerei betörték annak a busznak az ablakait, amellyel a mérkőzés helyszínére érkeztek, ráadásul az incidens miatt közbelépő rendőrök könnygázt vetettek be, aminek belégzését követően több futballista is rosszul lett.

Többek között a Boca csapatkapitánya, Pablo Perez is kórházba került, a karja és a szeme sérült meg.

A legrangosabb dél-amerikai kupasorozat argentin szuperdöntőjének első mérkőzését két hete rendezték a Boca otthonában, akkor 2-2-es döntetlen született.

A Boca a hetedik, a River a negyedik végső diadalára hajt.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×