eur:
392.91
usd:
366.12
bux:
66848.56
2024. április 26. péntek Ervin
Austin, 2012. november 15.Michael Schumacher, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője a Circuit of the Americas pályán, a Texas állambeli Austinban 2012. november 15-én. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Amerikai Nagydíját november 18-án rendezik. (MTI/EPA/Srdjan Suki)
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Végre beszélt férje állapotáról Corinna Schumacher

Levélben válaszolt egy zeneszerzőnek, aki Michael Schumacher tiszteletére írt számot.

Michael Schumacher még 2013-ban szenvedett rendkívül súlyos fejsérülést egy síbalesetben, a családja azóta sem ad hírt a hétszeres világbajnok Forma 1-es pilóta állapotáról, de most napvilágra került egy levél, amelyben felesége, Corinna őszintén ír férjéről.

Egy német zenész, Sascha Herchenbach dalt komponált Schumacher tiszteletére Born To Fight (Született harcos) címmel, majd CD-n elküldte a pilóta feleségének. A zeneszerző egyáltalán nem számított válaszra, őt is meglepte Corinna kézzel írott válasza: "Szeretném tisztelettel megköszönni az üzenetét és a kedves ajándékot, amely sokat segít nekünk ezekben a nehéz időkben. Nagyon jó érzés, hogy rengeteg kedvességet és jókívánságot kapunk – hatalmas támogatást ad ez a családunknak.

Mindannyian tudjuk, hogy Michael egy harcos, és soha nem fogja feladni.”

A levél keletkezésének időpontját nem tudni, Herchenbach a számot még 2014-ben írta, de a levélről csak most, a német Bunte magazinnak adott interjúban beszélt.

A személyes üzenet nyilvánosságra hozatala azért szenzáció, mert Schumacher 2013. decemberi balesete óta a felesége nem nyilatkozik a hétszeres világbajnok állapotáról, ha hivatalosan érkezik is információ a családtól, azt Sabine Kehm, Schumacher menedzsere tolmácsolja. Legutóbb néhány napja beszélt arról az új poszterről, amellyel pénzt szeretnének gyűjteni a Michael által alapított Kepp Fighting Alapítványnak. A menedzser márciusban arról beszélt, hogy a család köszöni a szurkolók együttérzését, és a megértését, hogy a Forma-1-es legenda egészségi állapota továbbra is magánügy marad.

A mostani hír kapcsán a Daily Mail azt írja, Schumacher a síbaleset után csaknem fél évig feküdt kómában, 2014 áprilisában tért magához, és azóta egy Genfhez közeli házukban gondozzák. A lap értesülései szerint 15 fős személyzet vigyáz rá a nap 24 órájában, noha ez heti negyvenmillió forint körüli összegbe kerül a családnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×