INFORÁDIÓ 
2020. július 12. vasárnap
Dalma, Izabella

kézilabda

telekom veszprém

david davis

Megszólalt a Veszprém új edzője: ez az álmai csapata

Megszólalt a Veszprém új edzője: ez az álmai csapata

InfoRádió

A Veszprém kézilabdacsapata a spanyol David Davist nevezte ki a vezetőedzőnek. Az új szakvezető az InfoRádiónak adott interjúban azt mondta, bajnokságot és Bajnokok Ligáját is szeretne nyerni, és számára a Veszprém az álmai csapata.

Mi az edzői filozófiája?

Sokat videózom, és sok időt töltünk a konditeremben, hogy a játékosok fittek legyenek. Emellett persze a taktikára is nagy hangsúlyt fektetünk a csapattal. Tizenhat játékosom van, ezért fontos, hogy mindenki tudja, mi a célom. Mindenki a rendszer részét képezi.

Mit gondol a klubról?

Ez az álmaim csapata! Bármelyik edző igent mondana a Veszprém hívására. Itt játszanak a jövő csillagai is. A bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is minden mérkőzésen meg kell küzdeni a győzelemért.

Mit gondol a játékosokról?

Fantasztikusak, nagyon jó adottságokkal rendelkeznek. Mindenki ismeri őket. A Bajnokok Ligájában és válogatott szinten is nagy tapasztalatuk van. Nagyon jó velük edzeni. Mindent rendben találtam, fantasztikus volt. Akár a Barcelonában vagy a PSG-ben is játszhatnának, mert annyira tehetségesek.

Milyen célokat tűzött ki?

A fő célok minden évben ugyanazok. Győzni a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is. Bár a BL megnyerése most még elhamarkodott kijelentés, mert először az itthoni bajnokságban kell aranyérmet szerezni, hogy a következő szezonban is az európai kupaporondon szerepelhessünk. A BL-ben a legjobb négy közé kerülés a reális cél, a négyes döntőben pedig már esélyünk nyílhat akár a végső győzelemre is.

A teljes interjút meghallgathatják kedd este fél nyolctól az InfoRádió Hetes című magazinműsorában.

Nyitókép: Telekom Veszprém

Kapcsolódó hang

David Davis-interjú
 
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018