eur:
393.75
usd:
365.49
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Szkopje, 2017. augusztus 7.José Mourinho, az angol Manchester United portugál vezetőedzője edzést tart a szkopjei II. Fülöp Stadionban 2017. augusztus 7-én. A Manchester United másnap lép pályára a Real Madrid ellen a labdarúgó Európai Szuperkupában.  (MTI/EPA/Georgi Licovszki)
Nyitókép: GEORGI LICOVSZKI

Mourinho dühösen kifakadt

A Tottenham 3-0-ra győzött az Old Traffordon, a Manchester United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának hétfői zárómeccsén.

Az első félidőben a United játszott jobban, de nem tudta kihasználni helyzeteit. A szünet után Harry Kane fejesével szerzett vezetést a vendégcsapat, majd Lucas Moura duplázott. Ezzel sorozatban másodszor kapott ki a manchesteri együttes, és a 13. helyen áll, a Tottenham pedig továbbra is hibátlan.

A meccs utáni sajtótájékoztatón José Mourinho hozta szokásos formáját. Megvédte csapatát, amely azért dolgozott végig, hogy fordítson, majd megköszönte a szurkolók bizalmát, amely nem fütyült a vereség után sem, hanem tapsolt. Majd három ujját felmutatta, de nem csak az eredményt jelezte.

"Ennyi bajnoki címet nyertem a Premier League-ben, többet, mint a másik tizenkilenc menedzser összesen. Nekem van három bajnoki címem, nekik kettő. Tiszteletet, emberek! Tisztelet, tisztelet, tisztelet!” - mondta, majd kivonult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×