eur:
392.62
usd:
366.17
bux:
66768.87
2024. április 25. csütörtök Márk
Az ezüstérmes Érd csapata a Magyar Kupa döntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Érd HC mérkőzés után a Papp László Budapest Sportarénában 2018. április 1-jén. A Győri 13. alkalommal nyerte meg a Magyar Kupát, miután 27-23-ra legyőzte az Érd HC csapatát.
Nyitókép: Czagány Balázs

Kifakadt az érdi polgármester: tarthatatlan a helyzet

Új fejezet kezdődik az érdi női kézilabdaklub életében - jelentette ki T. Mészáros András polgármester, aki a Ferencvárostól elszenvedett súlyos vereség után fakadt ki: szerinte tarthatatlan állapotok vannak a csapatnál.

Az FTC-től elszenvedett 32-15-ös vereség után a városvezető az ÉrdMost portálnak adott interjúban kikelt a bajnoki bronzérmes, Magyar Kupa-döntős csapat teljesítménye ellen. T. Mészáros András szerint az elmúlt öt évben nem tudott előrelépni a klub, és közben számára megmagyarázhatatlan dolgok történnek a pályán.

"Ilyen megalázó vereségre nem volt példa. A tulajdonos képviselőjeként ezt elfogadhatatlannak tartom. Nem szóltam egy szót se az elmúlt szezonban, amikor a közvélemény számára is eléggé kérdőjeles mérkőzést játszottunk a Mosonmagyaróvár ellen. Nem szóltam akkor se, amikor az EHF kupából 10 gól előnyről estünk ki. Ami egyébként nem először fordult elő.

Ezek furcsa és számomra megmagyarázhatatlan ügyek.

A Fradi elleni legutóbbi mérkőzés az utolsó csepp volt a pohárban" - mondta a polgármester, és hozzátette, hiába írt magyarázatot váró levelet a klub vezetőinek, válaszra sem méltatták.

"Évről évre növekvő mértékű közpénzből működik, és ennek felhasználásáról el kell tudni számolni. Különösen akkor, ha a növekvő támogatás ellenére öt éve jottányit sem lépett előre a csapat. Márpedig ha nem a tulajdonos, azaz a város érdekeinek megfelelően alakulnak a csapat ügyei, akkor meg kell vizsgálni, hogy eljött-e az ideje a változtatásnak. Ez lehet személyi, illetve anyagi természetű változtatás.

Meg kell vizsgálni, hogy melyik az indokolt, melyik szükséges ahhoz, hogy az Érd a közpénzből vásárolt és fizetett játékosok valós tudásához méltó eredményeket érjen el, s ezzel hozzájáruljon a város jó hírnevéhez.

Ha kell, edzőcserével, ha kell, vezetőségcserével, ha kell, a támogatási szerződés felülvizsgálatával. Ami biztos:

a mostani helyzet tarthatatlan. A Fradi elleni mérkőzés lefújásával új fejezet nyílt az érdi kézilabda történetében"

- jelentette ki T. Mészáros András.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×