eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nikolics Nemanja (Chicago Fire), az év férfi labdarúgója a díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Nikolics Nemanja a Videotonból vonulna vissza

Nikolics Nemanja nagyon jól érzi magát az amerikai labdarúgó-bajnokságban, a DIGI Sport híradójának azonban arról a vágyáról is beszélt, hogy melyik magyar csapatból szeretne majd visszavonulni.

„Épp most beszélgettem erről a feleségemmel, szoktam ezen a kérdésen agyalni, pláne, mivel a kislányom szeptemberben megkezdi az iskolát, én is kíváncsi vagyok, hogyan fog alakulni a sorsom” – válaszolta a Sport24 azon kérdésére, hogy hol tudná magát elképzelni egy-két év múlva.

”Nemcsak saját magam, hanem a családom miatt is, de jövő nyárig tudnom kell biztosan, hogy itt fogok-e maradni. Én nagyon jól érzem itt magam, mint ahogy a családom is, és úgy tervezzük, hogy hosszú ideig itt fogunk maradni. Nem tudom egyedül meghozni a döntést, ami biztos, hogy két szezont még itt fogok lejátszani, utána meglátjuk, mi lesz.

A vágyam mindig is az volt, és a mai napig is az, hogy egy nap visszatérjek a Vidibe, és ott fejezzem be a pályafutásomat.

De úgy gondolom, még korai arról beszélni, hogy vége legyen a pályafutásomnak, még csak 30 éves vagyok, szerintem még jó pár év bennem van” – mosolyodott el Nikolics.

Csapata a Columbus ellen az idei első győzelmét szerezte meg a ligában - ráadásul Nikolics góljával -, és kellett már a sikerélmény a magyar csatárnak, aki a válogatott idei két barátságos meccsén nem örülhetett győzelemnek. A válogatottbeli terveiről azonban nem beszélt a Chicago Fire csatára.

„Jelen pillanatban, gőzerővel a Chicago Fire-re koncentrálok, mert ez a csapat megérdemli, hogy a fejem, a koncentrációm itt legyen, és most semmi másra nem fókuszálok, csak erre” – mondta a többszörös gólkirály.

„A lényeg az, hogy csapatként jól szerepeljünk, nekem pedig természetesen az a dolgom, hogy folyamatosan szerezzem a gólokat - a csapattársaim, a szurkolók, a klubom is ezt várja tőlem. A célom, hogy folyamatosan, mérkőzésről mérkőzésre eredményes legyek” – tette hozzá a Chicago-Columbus bajnoki meccs egyetlen góljának a szerzője.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×