eur:
396.78
usd:
355.53
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Kovács Katalin: "Nem vagyok mindennel elégedett"

A kétszeres olimpiai bajnok Kovács Katalin egyelőre nem tudja, hogy miért nem sikerült egyesben dobogóra kerülnie a pekingi játékokon. A 23-szoros világbajnok kajakozó Janics Natasával párosban aranyérmes lett, a négyesben pedig ezüstérmet szerzett.

Ön lett a magyar küldöttség legeredményesebb tagja. Mennyire elégedett?

Nem vagyok mindennel elégedett, de szeretnék annak örülni, amivel elégedett vagyok, ez pedig a párosban elért győzelem. Egyesben és a négyesben is úgy éreztem, hogy többre vagyunk képesek, de nem tudom az okát, hogy az a két döntő miért alakult úgy. A kettesnek nagyon örülök, boldog vagyok, hogy megvédhettük a címünket.

Mennyire gondol a folytatásra?

Egyáltalán nem gondolok rá, a pihenés, a kikapcsolódás jár a fejemben, szeretnék edzőtáborok nélkül élni.

Hogyan élte meg a Pekingben eltöltött időt?

Nagyon hosszú volt, vártuk már, hogy számunkra is elkezdődjön az olimpia. Azt éreztem, hogy lassan telik az idő, de amikor elindult a verseny, felpörögtek az események.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×