eur:
396.78
usd:
355.53
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Janics Natasa: "Nem szabad szomorkodni"

A háromszoros olimpiai aranyérmes Janics Natasa a Kovács Katalinnal párosban elért siker mellett a négyes tagjaként ezüstérmet szerzett Pekingben. A Szeged versenyzője az InfoRádiónak elmondta: a döntőre tervezett taktika bevált, és nem aggódott, hogy Kovács Katalin egyéniben elért negyedik helye kihat a kettes teljesítményére.

Mennyire elégedett?

Sokkal boldogabb lettem volna, ha a négyessel is nyerünk, és Dana és Gabi (Kozák Danuta és Szabó Gabriella - a szerk.) is aranyéremmel tér haza. Tanultunk a hibákból. Későn alakult a négyes, megtettünk mindent, így nem szabad szomorkodni, szép eredmény ez. A párosban elért győzelem miatt nagyon boldog vagyok. A döntőben magabiztosan akartam menni, de nem túlságos elsietve, és bevált ez a taktika.

Nem aggódott, hogy Kovács Katalin egyesben elért negyedik helye kihathat a kettesre is?

Nem, mert tudom, hogy Kati egy nagyszerű sportoló, fel tudja dolgozni ezt egy órán belül, és még egyszer a maximumot tudja teljesíteni.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×