eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Varga Dániel: Könnyebb volt megnyerni, mint gondoltam

Megvédte címét a magyar férfi vízilabda-válogatott a pekingi olimpián. Biros Péterhez hasonlóan Varga Dániel is három góllal vette ki a részét az amerikaiak 14-10-es döntőbeli legyőzéséből.

Nehéz volt, mert bár van tudásbeli különbség a két csapat között, az amerikaiak nagyon felszívták magukat. Minden mindegy alapon játszottak, és egy ideig be is jöttek a támadásaik, ezért volt szoros a meccs - mondta az InfoRádiónak Varga Dániel olimpiai bajnok vízilabdázó.

Ahogy az lenni szokott egy ilyen sokgólos meccsen, két-három kivédekezett emberhátrány után az egyik csapat el tud lépni a másiktól - tette hozzá a Vasas játékosa.

Örülök, hogy jól ment a játék, bár nem volt nehéz dolgom: ott voltam, odaadták, belőttem. Nem nagy dolog ez - jegyezte meg Varga Dániel.

Könnyebb volt megnyerni az olimpiát, mint ahogy számítottam: fantasztikusan összeértünk a csoportmeccsek alatt, mindenki azt csinálta, amit kellett, tökéletesen működött a csapat - mondta az olimpiai bajnok.

Ezt két héttel a játékok előtt még nem láttam, ezért érzem könnyebbnek most, mint ahogy számítottam - fűzte hozzá Varga Dániel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×