eur:
389.96
usd:
363.93
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Hajdu János szerint Görbicz Anita pótolhatatlan

Súlyos, részben harmadfokú égési sérüléseket szenvedett Görbicz Anita. A magyar női kézilabda-válogatott irányító játékosa tegnap forró olajjal öntötte le jobb lábfejét, és egyelőre 50 százalék az esélye arra, hogy játszhat majd a pekingi olimpián. A szövetségi kapitány szerint a sportoló pótolhatatlan.

Megdöbbentett a hír, elsősorban Anitát sajnálom - mondta az InfoRádiónak Hajdu János, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Kifejtette, tegnap Görbicz Anita orvosa azt mondta, 90 százalék, hogy Anita nem játszhat az olimpián, ma délelőtt már 50-50 százalék esélyt adott neki. Reméljük, estére tovább javulnak az esélyek - tette hozzá.

Azt mondják, hogy senki nem pótolhatatlan, de szerintem Anita az - jelentette ki az edző, aki rámutatott, Görbicz Anita nélkül sokat veszítene a válogatott. Mint mondta, kiesése sok területen érinti a csapat eredményességét, pótolhatatlan lenne.

Előkészületi mérkőzéseken játszottunk mérkőzéseket Anita nélkül, posztján Ferling Bernadett és Pigniczki Krisztina irányított, így őket tudom helyette beállítani - mondta Hajdu János.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×