eur:
393.94
usd:
369.22
bux:
65720.4
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Pálinger: Kiegyensúlyozott lesz a mezőny az olimpián

A magyar női kézilabda-válogatott csapatkapitánya szerint hat együttesnek is reális esélye van megnyerni a pekingi olimpiát. Pálinger Katalin azután beszélt erről az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában, hogy az együttes a múlt héten két felkészülési mérkőzést játszott Romániával.

Az első két mérkőzést játszottuk három hét kemény alapozás után, úgyhogy számottevő következtetést nem lehet ebből levonni, láttam biztató jeleket, de még nagyon az elején vagyunk - mondta el Pálinger Katalin. Hozzátette: ha majd játszanak négy komoly meccset, az többet el fog árulni.

Komolyabb sérülés szerencsére nincsen, a két sérült lassan újra száz százalékos lesz, így a legjobb csapattal tudunk kiállni - fejtette ki a magyar női kézilabda-válogatott első számú kapusa. A legjobb edzés a tétmérkőzés, ezt nem nagyon lehet pótolni semmivel - jegyezte meg.

Pálinger Katalin szerint sokkal erősebb mezőny vár a magyarokra a pekingi olimpián, mint az elmúlt kettőn. Úgy látja, hat olyan csapat van, a,elyik annyira kiegyensúlyozottan erős, hogy bekerülhet az első háromba. Sok fog majd múlni a formai időzítésen, illetve azon, hogy sérülések nélkül megússzuk - vélekedett a kapus.

A hangulattal nincs probléma, remélhetőleg a formaidőzítés is sikerül az olimpiára - mondta Pálinger Katalin.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Megint ütöttek egyet a forinton

Megint ütöttek egyet a forinton

Szerdán gyengült a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 393-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is tovább tudott erősödni a forint, egészen 392-ig jutott az euróval szemben, itt azonban elfogyott a lendület és már délelőtt 394 közelébe visszaütötték a magyar fizetőeszközt. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×