eur:
393.84
usd:
367.76
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Narancsmezesek a rangsorok élén

Az InfoRádió, a helyszínről tudósító Dénes Tamás és a Sky Sports értékelése mellett az inforadio.hu olvasói is Wesley Sneijdert és Giovanni van Bronckhorstot, a világbajnok olaszok ellen egy-egy gólt szerző holland futballistákat tartották a legjobbnak az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság harmadik napján.

Az első holland gólt előkészítő és a másodikat szerző Wesley Sneijder, valamint a harmadik találatot jegyző Giovanni van Bronckhorst teljesen megegyező osztályzatokat kapott. Az olasz csapat legyőzéséből kulcsszerepet vállaló két labdarúgó az InfoRádiótól és a brit Sky Sports-tól is 9-es osztályzatot kapott, míg az inforadio.hu olvasóitól érkezett jegyek átlaga egyaránt 8.2-es volt. A szintén gólt szerző Ruud van Nistelrooy teljesítményét látogatóink 6.6-os átlaggal értékelték, míg a kapuban remeklő Edwin van der Sar (7.6) és a kiválóan védekező Khalid Boulahrouz (7.3) is magas pontokkal zárt.

Dénes Tamás, az InfoRádió helyszíni tudósítója is van Bronckhorst, Sneijder és van der Sar teljesítményét emelte ki.

A világbajnok olasz együttesből Andrea Pirlót, Gianluigi Buffont, valamint a csereként beállva is sokat mutató Alessandro Del Pierót értékelték a legjobb pontszámokkal olvasóink és a Sky Sports szakértői is. A gyenge napot kifogó védelemből egyedül Gianluca Zambrotta kapott 5-ösnél jobb értékelést látogatóinktól, míg Marco Materazzi 4-es átlaggal zárt.

A részletes eredményeket megnézheti, ha ide kattint.

Amilyen élvezetes volt a hétfő esti találkozó, olyan csalódást keltő volt a délutáni román-francia meccs, és mindez az értékelésből is kivehető. A Sky Sports nem fukarkodott a 7-es osztályzatokkal, sőt, Adrian Mutu és Christian Chivu teljesítménye 8-ast ért a brit portáltól, ugyanakkor olvasóink már kritikusabbak voltak, hiszen a legjobb mutatót elérő Dorin Goian, Franck Ribéry és Jeremy Toulalan is mindössze 5.6-os átlagponttal büszkélkedhet.

A román együttesből Daniel Niculae, míg a franciáktól Nicolas Anelka kapta a legrosszabb osztályzatokat, mindketten 3.4-es átlaggal zártak.

Ide kattintva tekintheti meg a részletes pontszámokat.

Az InfoRádió honlapján az Eb valamennyi meccse után értékelheti a labdarúgókat, a találkozót követő napon 12 óráig, míg az eredményeket ezt követően nézheti meg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×