eur:
388.47
usd:
360.55
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

A fogadóirodáknál a németek a favoritok

A legnagyobb fogadóirodák a német válogatott győzelmét valószínűsítik a szombaton kezdődő labdarúgó Eb-n, ugyanis Joachim Löw szövetségi kapitány együttesének sikere esetén fizetik a legkisebb nyereményt.

A William Hillnél a németek sikere ötszörös pénzt fizet, a Bwinnél 4,75-szörös, a Sportingbetnél pedig 4,5-szörös a szorzó Michael Ballackék győzelme esetén. Ennek egyik oka az lehet, hogy a német válogatott viszonylag könnyű csoportba került, és a további útjuk is simának tűnik.

A fogadóirodák véleménye abban is megegyezik, hogy a németek után a spanyolokat tartják a második legesélyesebb válogatottnak: a William Hill hatszoros, a Sportingbet 6,5-szörös, míg a Bwin 6,75-szörös összeggel jutalmazza azokat, akik eltalálják Fernando Torresék sikerét.

A William Hillnél a további sorrend: a világbajnok olaszok sikere 7,5-szörös, a portugáloké nyolcszoros, a franciáké kilencszeres, míg a hollandoké és a horvátoké 13-szoros pénzt ér. A Bwinnél olasz, francia és portugál a további sorrend.

Mindhárom iroda a társrendező Ausztria végső diadalára fizeti a legnagyobb pénzt, vagyis a sógorokat tartják a legkevésbé esélyesnek. A Bwinnél 81-szeres, a másik két cégnél 101-szeres pénzt ér, ha Ausztria lesz az aranyérmes.

A William Hill néhány különleges fogadási lehetőséget is kínál. Ha az aranyérmes veretlenül lesz Eb-győztes, arra 1,33-szoros pénzt fizetnek, míg ha egy játékos mesterhármas szerez, azt 2,2-szeres szorzóval számolják.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×