eur:
389.57
usd:
363.48
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Várhidi: "Nálam nagyobb szurkolója nincs a válogatottnak"

Sikeresnek tekinti a magyar labdarúgó-válogatott élén eltöltött másfél évet Várhidi Péter. A volt szövetségi kapitány az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában kiemelte: bár ugyanott tart a magyar nemzeti együttes eredményességben, mint korábban, de voltak kiugró eredmények, és többször is olyan játékot nyújtott a csapat, amit a közönség értékelt és megszeretett.

Nem volt csalódott Várhidi Péter, amikor április végén a holland Erwin Koeman váltotta a szövetségi kapitányi poszton. A szakvezető az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában kiemelte: tudta, hogy az MLSZ elnöke külföldi jelöltekkel tárgyal, és várható volt, hogy megegyezés születik az egyik jelölttel. Az egykori szövetségi kapitány biztos voltam abban, hogy májusban kell eldőlnie a kérdésnek.

Várhidi Péter sikeresnek tartja a válogatott élén töltött másfél éves időszakot, ugyanis - elmondása szerint - új alapokra, a fiatalításra sikerült helyezni a magyar futballt.

Egy olyan csapat kialakítása volt a terv, amely három év alatt beérik, és eredményes lehet, ebből az első másfél év sikeres volt - hangsúlyozta az edző. Kifejtette: sok tehetséget fedeztek fel, és kialakult egy szerethető válogatott.

Várhidi Péter szerint bár ugyanott tart a magyar nemzeti együttes eredményességben, mint korábban, de voltak kiugró eredmények, és többször is olyan játékot nyújtott a csapat, amit a közönség értékelt és megszeretett, vagyis jó úton haladtak.

"Nálam nagyobb szurkolója nincs a válogatottnak" - mondta Várhidi Péter. Kiemelte: nehéz nem bukott edzőként távozni a szövetségi kapitányi posztról, de nem erről van szó, hiszen az emberek elégedettek voltak a nemzeti együttes teljesítményével.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×