eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A 93. percben dőlt el a londoni szuperrangadó

A listavezető Manchester United már-már a zsebében érezhette az aranyérmet az angol labdarúgó-bajnokságban: Sir Alex Ferguson vezetőedző együttese a 24. fordulóban 1-0-ra vezetett az Arsenal pályáján, végül azonban 2-1-re kikapott.

Lendületesen kezdte a rangadót a vendégcsapat, de néhány perc után az Arsenal magához tért, és a szünetig valamivel többet veszélyeztetett.

A legnagyobb helyzetet Henry hagyta ki, a francia csatár közeli fejesét van der Sar könnyedén megfogta.

A második félidőben a manchesteriek az 53. percben Rooney mesteri fejesével jutottak előnyhöz.

Szenzációs Arsenal-hajrá

Az Arsenal-játékosoknak időbe telt, mire feldolgozták a gólt, de az utolsó 15 percben nagy fölényben játszottak, a 83. percben van Persie góljával egyenlítettek, majd Henry 93. percben szerzett fejesével a győzelmet is kicsikarták.

A Manchester United előnye maradt hat pont a Chelsea-vel szemben a tabellán, míg az Arsenal továbbra is negyedik.

Arsene Wenger vezetőedző együttese egyedüliként továbbra is veretlen a négy nagy egymás elleni rangadóin: három siker a Liverpool ellen (a kupasikerekkel együtt), kettő az MU-val szemben és egy döntetlen a Chelsea ellen. A bravúros mérleg alapján az Arsenalnak a bajnoki címért kellene harcolnia...

Délután az Everton 2-0-ra győzött a Wigan otthonában.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×